Dekorasi Laman Rumah Yang Bertemakan Pink “Hello Kitty”

Ditulis oleh

Sebuah laman rumah yang mempunyai dekorasi dan pemandangan yang menarik ini mampu memberikan ketenangan terhadap suasana rumah tersebut. Jika halaman rumah pun sudah tidak teratur dan tidak kemas, maka dalaman rumah juga sudah pasti begitu.

Jadi, pastikan halaman rumah kita ini sentiasa cantik dan bersih macam halaman rumah yang dikongsikan oleh Fira Dikra ini. Beliau berkongsikan gambar sebuah dekorasi laman rumah beliau yang bertemakan warna pink Hello Kitty yang cantik.

Jika anda ingin melihat keseluruhan dekorasi halaman rumah tersebut ini. Jom kita melihat sebuah perkongsian deko laman rumah kos rendah bertemakan pink Hello Kitty ini yang dikongsikan oleh beliau.

Dekorasi Bahagian Laman Rumah Yang Cantik Bertemakan Warna Pink Hello Kitty

Dekorasi bahagian halaman depan dan belakang rumah yang bertemakan warna pink "Hello Kitty". Memang saya ini peminat warna Hello Kitty dari kecil lagi

Rumah saya ini merupakan rumah kos rendah.

Dekorasi Halaman Rumah Kos Rendah Warna Pink Yang Cantik

Dekorasi Laman Rumah

Bahagian hadapan rumah ini sememangnya warna pink dan diletakkan muka Hello Kitty yang cantik.

Dekorasi Laman Rumah

Ini pula adalaha bahagian hadapan rumah miliknya. Memang sini dijadikan sebagai tempat untuk bersantai minum air sambil melihat permandangan diluar. Banyak juga barangan yang bertemakan warna pink menarik.

Dekorasi Laman Rumah

Dekorasi Laman Rumah

Seterusnya ialah kita beralih pula kepada bahagian halaman belakang pula. Ini adalah gambaran halaman belakang. Halaman ini tempatnya beliau melakukan Mini Garden yang cantik dan menarik ini.

Dekorasi Laman Rumah

Dekorasi Laman Rumah

Sumber : Fira Dikra

Adakah perkongsian ini bermanfaat? Share dan love post ini supaya anda boleh jadikan rujukan projek dekorasi anda yang seterusnya. 
Diterbitkan pada
Februari 5, 2022
Dikemaskini pada
Februari 5, 2022

Sharing Ekslusif Kami

Ikuti sosial media Giler Deco & dapatkan idea dekorasi trendy serta tips-tips menarik untuk rumah impian anda.
Logo Giler Deco
© 2022 Giler Deco Hakcipta terpelihara
• Web Impian Sdn. Bhd. (920163-H)
Privasi PolisiTerma & Syarat
usermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram